Vores løsninger

GAM Fleet Management tilbydes som forskellige løsninger der passer til Jeres virksomheds behov. Uanset om Jeres flådestyringsløsning skal være enkel med mulighed for at se statistik og brug af bilerne eller mere kompleks løsning med booking, ruteoptimering og nøglefri adgang til bilerne, så har vi løsningen der passer til Jer.

Hos Greenabout Technology ApS har vi mange års erfaring med implementering af flådestyring i virksomheder, kommuner og statsinstitutioner. Vi kender til de udfordringer og fokusområder vores kunder står med og hjælper vi naturligvis med at I får den rette information, så I kan træffer den rigtige beslutning i forhold til Jeres flådestyrings løsning.

Herunder fremgår vores priser på standard løsninger. Vores løsninger kan justeres og tilpasses til Jeres behov. Vi kan endvidere integrere løsningen med andre løsninger i Jeres organisation som f.eks. ERP systemer.

PRISER

FUNKTIONER

Funktioner GAM Basic GAM Business GAM Enterprise
SIM ok ok ok
Tracking ok ok ok
Statistik ok ok ok
APP x ok ok
Booking x ok ok
Telefon support x ok ok
Nøglefri x ok ok
Kørebog x ok ok
API x x ok
Rapporter x x ok
Outlook x x ok
Hardware kr. 699,- kr. 1899,-  kr. 1899,-
Vil du vide mere? Kontakt os Kontakt os Kontakt os

Alle nævnte priser er excl. moms, levering og montering af hardware. Greenabout henviser til partnere der kan monterer hardware.

Mød nogle af vores kunder