Fra ide til koncept

Det hele startede med en vision i 2007 – en vision om at gøre den danske ø Bornholm 100% CO2 neutral i år 2025, formuleret i ”Bright Green Island” strategien.

Som en spinoff af denne vision opstod Greenabout Technology ApS som vi i daglig tale bare kalder Greenabout. Selskabet var først tænkt som importør og distributør af elbiler, men har sideløbende haft aktiviteter indenfor store EU-projekter omhandlende infrastruktur og elbiler i det moderne samfund.

Greenabout startede i 2013 et projekt med delebiler på Bornholm, hvor bilerne i dagtimerne blev brugt af kommunen og uden for normal arbejdstid af borgerne, som kunne booke bilerne til privatkørsel.

Siden er strategien ændret fra alene at fokusere på delebilsordninger til også at satse på flådestyrings og -optimering af kommuners og virksomheders persontransportomkostninger. I dag har Greenabout udviklet sin egen software integreret med egen webplatform til bl.a. flådestyring. I dag bruger flere danske kommuner og statslige styrelser Greenabout’s software til deres flådestyring, hvilket giver dem flere fordele.

Med et flådestyringssystem fra Greenabout opnår vores kunder en mere rationel ressourceudnyttelse, sparer penge på passagertransport og forbedrer miljøregnskaber.