icon_mini_bil

Vores biler

Vi udlejer udelukkende miljørigtige og moderne el-biler i vores delebilsprogram. De tre biltyper vi har flest af er Renault ZOE, Volkswagen e-UP og Nissan Leaf. 

På denne side får du lidt mere information om de enkelte biltyper. 

Renault ZOE

030516_002

Renault ZOE er en 100% eldrevet bil og er udstyret med de nyeste teknologier for elbiler. Bilen har de typiske køreegenskaber for en elbil. Den er lydløs, den er hurtig i optrækket og den er dejlig let at køre. Dvs. du får både velvære i kabinen og den fornøjelige køreglæde. 

Med en 100 procent elektrisk drevet bil er der er hverken udstødningsrør eller forbrændingsmotor, der kan larme. Din kørsel bliver stille og let. Hvis alle i byen kørte i el-bil ville det være et mere rart og sundere sted. 

Renault ZOE har en reel rækkevidde på 100 km i den kolde årstid og 150 km i den varme årstid. Som med en bil med forbrændingsmotor har hastigheden, niveauforskelle på de kørte veje, kørestilen, anvendelse af varme- eller klimaanlæg indflydelse på den reelle rækkevidde.

Renault ZOE er udstyret med indbygget GPS og har Bluetooth, så du kan tale i telefon eller afspille din musik i bilen. 

Der er plads til 5 personer i bilen og der er et rumligt bagagerum, hvor der er godt plads til indkøb og bagage.

Volkswagen e-up

051214_002

e-UP ligner sin bror med benzin- eller dieselmotor på en prik. Den kører bare på el, og så er den lidt sjovere at køre.

Stille, kompakt og meget let at køre. Det er bare e-up! Den har bare kvalitet og komfort, som forbedre din køreoplevelse.

Selvom den ligner sin bror med traditionelle motorer, så er den 100% elektrisk. Som alle andre elektriske biler, så har den ingen almindelige gear. Sæt den i "D" for Drive og tryk på speederen, så flyver du af sted. Brug din energi i bilen til at nyde turen.

e-up har en reel rækkevidde op ca. 100 km i den kolde årstid og ca. 120 om sommeren. Som alle andre biler, så er det de ydre faktorer der bestemmer rækkevidden pr. opladning. Mest af alt er det din kørestil. Kør bilen aggressivt - så bruger du mere energi. Kør fornuftigt, så kommer du langt.

e-up er udstyret med GPS og har Bluetooth.

Der er plads til 5 personer - og selvom bagagerummet ikke er så stort, så kan du alligevel godt have dine ting med dig.  

Nissan Leaf

030516_001

Bilen er en Nissan Leaf, der er 100% elektrisk med endnu mere komfort.

Leaf er en helt moderne familiebil med god plads til 5 personer og bagage.

Ved kørsel i byområder kan du generelt opnå omkring 120 km i den kolde årstid og omkring 150 km i den varme årstid, men Leaf tilbyder dig en lang række ting, du kan gøre, for at få endnu mere rækkevidde.

Det er sjovt og smart at køre en LEAF. For at få mest muligt ud af din LEAF-oplevelse og din opladning giver NISSAN dig værktøjer, du kan bruge til at kontrollere din køreafstand: Du kan ændre køretilstanden, Eco- eller B-tilstand, mens du kører eller inden du tager af sted, forudindstil din idelle temperatur, mens din LEAF oplader, og vælg den mest energibesparende rute, så du kan maksimere dit køreomfang og indvinde vigtige kilometer.

Desuden betyder din kørestil, i lighed med en bil drevet af fossilt brændstof, meget i forhold til bilens rækkevidde.

Bilen er meget nem at køre, og den har indbygget GPS, så du kan altid finde rundt.