Sådan bruger du el-delebilsordningen

Når du er blevet medlem af Greenabout Move el-delebilsordningen, så er det let at bestille og anvende elbilen. Alt du skal gøre er at gå ind på bestillingssiden og reservere bilen i det tidsrum du ønsker at bruge den. Derefter henter du bilen og kører hvorhen du skal. Når du er færdig afleverer du blot bilen igen og lukker døren. Simpelt!

icon_book
1. Bestil el-delebilen

Login på hjemmesiden og vælg hvor og hvornår du vil hente bilen.

Bestil bilen her

icon_pick_up
2. Hent el-delebilen

Lås bilen op med enten dit personlige medlemskort eller Rejsekortet. Det gør du ved at holde kortet hen over nøglelæseren i forruden på bilen.

Du kan også vælge at åbne med SMS. Du modtager en SMS ca. 2 minutter før din leje starter. Du åbner bilen ved at svare den modtagne SMS med din PIN-kode. Meget simpelt.

Bilnøglen finder du i handskerummet på bilen.

icon_charge_off
3. Tag ladekablet ud

Tag ladekablet ud af standeren og bilen. Tag kablet med i bilen. Det kan jo tænkes, at du skal lade undervejs. Du kan lade gratis på alle Greenabout Move's ladestandere i hele landet. Desuden samarbejder vi med E.ON, så du kan også bruge deres ladestandere.
E.ON ladestandere

icon_drive
4. Kør

Sæt dig ind i bilen, tag sikkerhedssele på og start bilen. Du finder information om bilen i brugervejledningen der findes i bilen.

icon_accident
5. Uheld eller haveri!

Hvis du har brug for hjælp, så ring til os på +45 60 16 59 80

icon_charge_on
6. Aflever bilen

Tøm bilen for personlige ejendele og sørg for, at bilen er tømt for affald. Husk at sætte bilen til opladning. Afslut med at sætte bilnøglen i handskerummet.

Døren vil låse automatisk efter du har lukket den, hvis nøglen sidder korrekt i holderen i handskerummet.

icon_video
Sådan afhenter du din el-delebil
Sådan afleverer du din el-delebil