Opladningsmuligheder

icon_charging_001

Når du har lejet en Greenabout Move el-delebil, så har du muligheden for at få den opladet helt gratis.

Her har vi beskrevet hvordan og hvor du kan oplade din Greenabout Move el-delebil.

Hjemme

Du kan lade vores biler fra et almindeligt 230V stik. Du skal dog være sikker på, at sikringen er 10-16A og at der er jordforbindelse i stikket. Uden jordforbindelse vil bilerne ikke starte opladningen. Alle vores biler er udstyret med et kabel der passer til en almindelig stikkontakt. En fuld opladning tager mellem 6-9 timer alt efter hvor mange ampere stikket er udstyret med.


E.ON

Greenabout Move har indgået et samarbejde med E.ON. E.ON har danmarks største offentlige ladenetværk med over 1.000 ladepunkter og med hurtigladning langs motorvejsnettet. Altid med strøm fra vedvarende energikilder.

Alle Greenabout Moves offentlige el-delebiler har et ladekort til E.ON's CITY-charge ladestandere. Alle E.ON's almindelige ladestandere kan lade med op til 11kW. Hurtigladerne på motorvejene kan lade med op til 50kW. Med 11kW kan du lave en fuld opladning på 2-3 timer. Meget hurtigere med 50kW.

Når du lader på E.ON's ladepunkter, så er det helt gratis for dig.

Se på E.ON's hjemmeside, hvor du finder deres ladestandere


CleanCharge

Nogen af Greenabout Moves el-delebiler holder ved ladestandere opsat af firmaet CleanCharge. Når du lejer en el-delebil hos os, så kan du også lade helt gratis fra disse ladestandere. CleanCharge ladestanderne kan oplade med op til 11kW. Det betyder du kan få en fuld opladning på 2-3 timer. Standerne i Bornholms Lufthavn og på Kay Fiskers Plads i Ørestad er på 22kW.

Greenabout Move el-delebil
Lademulighed
Effekt
Bornholms Lufthavn CleanCharge* 22kW
Bornholms Hospital E.ON 11kW
Rønne Havn E.ON 11kW
Farum Midtpunkt E.ON 11kW
Samsø - Ballen Færgehavn CleanCharge* 11kW
Vejle - Bardenflethsgade E.ON 11kW
Kay Fiskers Plads - Ørestad CleanCharge* 22kW
  • Kontakt Greenabout Move på 60 16 59 80 for at få adgang til ladestanderen