icon_info
Det er let MEN..

Vi har gjort det meget let at bruge en el-delebil, men det er alligevel vigtigt, at du sætter dig ind i regler og bestemmelser.

Mest for din egen skyld

Det med småt..

Betingelser

Betingelser PDF

Nyttig information om el-delebiler og dit medlemsskab

Du skal være godkendt medlem for at køre

Det er kun Greenabout Move medlemmer der kan køre vores biler. Husk at du altid skal bruge dit personlige adgangskort for at komme ind og starte bilerne.

Check at bilen er i god stand

Vi beder vores medlemmer om at chekke, at bilen er i god stand inden turen begynder. Skader eller mangler skal omgående rapporteres til Greenabout Move. Hvis man ikke anmelder en skade kan man blive holdt personligt ansvarlig for skaden.

Aflevering ved samme parkeringsplads/station

Bilen skal afleveres samme sted som den er hentet ved. Det er ikke vigtigt, at den parkeres på samme parkeringsplads, men samme område og tilkobles samme ladestanderAflevering af bilen til tiden eller tidligere.

For at sikre, at næste kunde får bilen som forventet, skal bilen leveres tilbage indenfor aftalt tid. En forsinket levering vil udløse et gebyr.

Rapportering af problemer eller uheld og havari

Problemer, uheld eller havari skal rapporteres til Greenabout Move så snart det er mulig. For at få kontakt til en repræsentant fra Greenabout Move skal du ringe på + 45 60 16 59 80. Husk at skadesrapport skal udfyldes. Vi giver dig nærmere information om hvordan.

Husk Ladekablet

Greenabout Move bruger kun elbiler. For at sikre, at der altid er fuld ladning skal bilen sættes til opladning mellem hver tur. Når du starter så husk, at fjerne ladekablet både fra bilen og standeren og tag kablet med i bilen. Når du afslutter turen så sæt kablet i bil og stander og påbegynd ny ladning.

Opladning og parkering

Opladning er gratis ved Greenabout Move’s ladestandere. Øvrig parkering er gældende i forhold til de regler der måtte være ved hver enkelt parkeringsplads. Brug P-skiven og undersøg betingelserne for parkering. Hvis bilen får en parkeringsbøde for ulovlig parkering sendes afgiften efterfølgende til dig. 

Rygning er ikke tilladt

Det er ikke tilladt at ryge i Greenabout Move’s biler.

Dyr er ikke tilladt i bilerne

Af hensyn til allergikere og rengøring er det ikke tilladt at medbringe dyr i bilerne.

Hold bilerne rene

Vi vasker jævnligt bilerne indvendigt og udvendigt. Dog vil vi gerne have din hjælp til, fjerne affald og holde bilen pæn når du bruger den og forlader den.